Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 29. marca 2015

              Fantázia nemá hranice a to je fakt!



Je obyčajný deň ako každý,len moja chuť po dobrom sexe  stále viac a viac rastie. Som ako nevyliečiteľný upír, ktorý nevie kedy prestať a stále musí vysať to všetko aby sa uspokojil, aby svoje chute zabil a už  necítil.




Otváram oči...predo mnou  stojí  krásna, priam dokonalá  žena. Nič nevraví, len tak stojí a díva sa do mojich hladných očí. Na sebe  má krásne šaty, ktoré vystihujú  jej každú krivku, každý  zárez. Sú tak sexi obtiahnuté, že neviem  z nej odtrhnúť oči. Vidím ako sa chveje, ako túži po niečom,  čo ešte nezažila. Očami padám nižšie, jej krásne vytvarované nohy a pozadie nemajú ani jedinú chybičku. Na nohách má natiahnuté podväzky... je to tak sexi, že  sa neviem ovládať. Pozerám sa na ňu, face to face, na nohách má  luxusné lesklé lodičky, v ktorých sa odrážame obaja. Mojou veľkou a mužskou rukou ju začínam hladiť po tvári. Je tak  vzrušená a bojí sa toho neznámeho, že sa jej chveje dych. Cítim jej tep. Začíname sa obaja potiť a to len stojíme oproti sebe, neustále na seba pozeráme a pritom ju rukou hladím. Sme obaja maximálne vzrušení. Musíme pokračovať... musíme...už sa nedá prestať. V miestnosti je  strašné teplo, ako keby  som mal veľkú a rozpálenú žiarovku za chrbtom, ale to sú len naše  telá rozpálené. Začínam ju bozkávať. Mojimi plnými perami vťahujem jej pery do svojich úst, jemne jazykom ju hladím po spodnej pere a pritom jej pozerám do očí. Vidím ako si to užíva, pritláčam si ju k sebe  a začínam ju jemne bozkávať na krku. Potichu začína  stonať, pretáčam si ju k sebe chrbtom, no neprestávam ju bozkávať na krku. Je otočená chrbtom, rukou ju pomaly rozopínam, cítim a vidím ako sa jej jemne chĺpky priam postavili, ako keď orchester začne dramatizovať situáciu. 

Zimomriavky pokryli celé jej telo. Je tak vzrušená, až začala šeptať roztraseným hlasom. Šaty má už dole, obzerám si ju, aká je sexi...ako jej zadoček vytŕča a ukazuje svoju krásu. Je oblý a pevný. Jej prsia sú ako dve požehnané údolia, jej bradavky sú od vzrušenia väčšie a tvrdšie. Vidím ako jej na krku vystúpili šľachy od tej rozkoše.  Má rýchlejšiu arytmiu dychu. Jemne idem perami nižšie a nižšie...rukami sa drží radiátora. V rukách držím pevne jej prsia a jazykom krúživým pohybom jej masírujem  bradavky. Mojou rokou jej  pevne stískam prsia, vzrušuje ju to. Rukami padám nižšie, cítim ako vlhne, ako sa jej stehná začínajú od toho rozpaľovať a lesknúť. Nohy sa jej začínajú podlamovať, tak si ju posadím. Prstami padám do jej najerotogénnejšieho miesta, aké na tela má. Vnikám do nej dvoma prstami a popritom jej oblizujem klitoris. Stále viac a viac je vlhkejšia, zdriapla ma za vlasy, nevraživo na mňa pozrie a agresívnym hlasom hovorí, aby som do nej vnikol čo najhlbšie. Nič jej na to neodpovedám, len sa prizerám ako sa napína a prosí. Stále hlasnejšie prosí, nevie prestať...stále sa opakuje. Stále rýchlejšie ju prstami zahrievam. Môj penis je ako špongia, všetka tá krv je v ňom. Je tak napumpovaný a tvrdý, že na ňom vidno každú jednu žilku a zakrivenie.  
Vyberám z nej prsty, ona sa na mňa sústavne pozerá. Nevie odo mňa odtrhnúť oči. Sme obaja úplne spotení. Na našich telách vidno potoky potu. Ona silno uchopí môj penis a začne ho oblizovať ako šelma. Vkladá si ho do úst, cítim ako môj penis obaľuje jej slinami, opľúva ho a zase si ho vložila do úst. Občas si ho dá hlboko a napne ju,  no ona neprestáva. Je to ako kokaín...ak nezažijete, neviete to opísať. Je to niečo úžasné, ako vidím v jej očiach. Keď z jej úst vyberiem svoj penis, ktorý je pokrytý slinami, prikazujem jej, aby si ľahla. Chytím ju za boky a hodím na posteľ. Je celá vzrušená, ja tak isto na maximálnej úrovni. Nič iné neexistuje. Sme na tomto svete iba my dvaja...nik nie je. Ani vzduch, ani voda. Potrebujeme len seba, nič iné nepotrebujeme. Prídem k nej bližšie, prosí aby som už do nej vnikol. Kľaknem si na kolená, chytím ju za stehná a pritiahnem k sebe. Jej lýtka sa opierajú  o moje ramená. Je celá mokrá, úplne. Penisom jej udieram po jej vagíne, až kým nezčervená a nespuchnú jej pysky. Začína prosiť hlasnejšie a stonať. Pozriem sa jej do očí a mojim hrubým penisom začínam do nej vnikať. Všetok ten vzduch v pľúciach vydýchla a nastalo ticho. Pozerá sa na mňa ako do temnoty. Ja stále viac a viac pritláčam a držím ju pod krkom pevným stiskom. Tvárou sa k nej  priblížim a začnem ju vášnivo bozkávať a prirážať. Celé jej telo ovládam. Začne hlasno stonať.........